Köksluckor

Måttanpassade luckor och lådfronter till kök och garderober har blivit en populär schlager.
Välj ett av följande alternativ (Klicka på bilden)

Moderna köksluckorKlassiska köksluckor

Ett storartat kök  är aldrig ett kök där du inte har tillräckligt med lagringsutrymme för dina föremål. Det utrymme som vi har i våra kök avgör hur praktisk och trivsam köket är. En viktig funktion i köket är köksdörrar och lådfronter och även om många människor inte erlägger mycket uppmärksamhet till de vid köp betyder de i själva verket mycket för exteriören.

Köksluckor som passar in med det övriga inredningen ger ett vackert intryck. Våra måttanpassade köksluckor och lådfronter är tänkta att öka kökets komfort, göra köket tilltalande och bekväm. Du kan välja luckor mellan olika former, färger och mönster. Våra luckor passar till alla kök.

Hos oss hittar du kvalitetsluckor som du har glädje i många år framöver. Många gör misstaget att koncentrera sig på de små detaljerna och glömmer att granska livslängden på dörrarna. Vissa dörrar kan vara väldigt snygga men håller bara några månader eller år. Detta innebär att du behöver investera mer pengar på reparation eller byten. Se till att de luckor som du väljer kommer att hålla i minst 10 år utan att kräva någon underhåll.

Måttanpassade luckor till Ikea kök..

De flesta tillverkare tillverkar köksluckor med fasta dimensioner. Hos oss behöver du inte oroa dig för dimensioner, du kan ha Ikea, Marbodal, Kvik eller vilken kök som helst. Vi fixar färdiga dörrar för ditt kök.