Måttbeställda stenskivor till IKEA-kök

Vi tillverkar bänkskivor av sten till IKEA:s nya kökssystem METOD och även till det gamla FAKTUM systemet. Det finns små olikheter mellan de två systemen. Generellt är METOD systemet mer flexibel, funktionell och utrymmeseffektiv där du kan välja fler flyttbara och roterande hyllor eller utdragsförvaring. Det är väldigt bra eftersom du kan bygga köket utifrån det utrymmet du har är det viktigt att du använder rummet optimalt. När det gäller mått så är det nya METOD systemets bänkskåp lite djupare än de gamla FAKTUM skåp vilket gör att du får mer plats i skåpet och behöver en lite djupare bänkskiva. Om du önskar att köket var större kan till exempel en köksö ge dig det extra utrymmet du behöver.

Ett snyggt och praktiskt kök kräver hårt arbete där man får planera, inreda och designa för att det ska bli snyggt och bra. Det är viktigt att köksluckor, täcksidor, kakel och bänkskivor är i harmoni med varandra.

Vi erbjuder ett brett sortiment av bänkskivor i granit, marmor och komposit från över hela världen och i regnbågens alla färger. Vill du ha ett praktisk, slitstark och hållbar material är det granit eller komposit du bör välja. Marmor är klassiskt vacker men också mer ömtåligt mot fläckar 

Se våran sortiment här:  granitmarmor och komposit


Intresseanmälan   10 års garanti på alla våra stenbänkskivor
Beställning steg för steg

1. Välj en stensort.
2. Välj tjocklek på stenen.
3. Välj kantprofil.
4. Behandling av synliga hörn.
5. Mät skivornas längd och djup.
6. Välj håltyp för häll och diskho.
7. Andra urfräsningar och hål (blandare mm)
8. Mät centrummått för diskho, häll och andra eventuella öppningar.
För dig som gillar bänkskivor i natursten!
 
likeNöjd-kund-garanti
Vi vill ha bara nöjda kunder och därför strävar vi alltid efter att ge den bästa servicen och finaste kvalitén till dig. Vi är säkra på att de bästa referenserna kommer från kunder som är nöjda hela vägen från beställning till installation.

Order Step by Step

  1. Select a stone. 
  2. Choose the thickness of the stone. 
  3. Select edge profile. 
  4. Choose treatment of visible corners. 
  5. Measure the length and depth of the discs. 
  6. Select hole type for cooktop and sink. 
  7. Other cut-outs and holes (faucet, etc.) 
  8. Measure center dimensions for sink, hob and other possible openings.
Top