Technistone – Nya Noble Kollektionen

Nu nalkas sommaren och det svenska folket kommer ur sina vinteriden.
Sommaren är en tid för nytt och fräsht! Och vad vore inte nyare och fräshare än att renovera köket och piffa upp hemmet med en ny bänkskiva inför sommaren!?

Komposit tillverkaren Technistone lanserar nu till sommaren flera nya kompositskivor som kommer att ingå i deras nuvarande Noble Collection.
Kompositskivorna som lanseras heter; Noble Cloudy Onyx, Noble Desiree Grey, Noble Imperial Grey, Noble Ivory White, Noble Olympus Mist, Noble Athos Brown, Noble Pietra Grey & Noble Concrete Grey

Technistone Noble Collection

Alla dessa nya kompositer följer det originella och eleganta utseendet som de naturliga stenskivorna Marmor & Granit har.
Man har skapat stenar som får ett djup som många andra kompositer saknar och en design som gör att kompositen ser helt naturlig ut. Men även att den fortfarande har de robusta, starka och tåliga egenskaperna som kompositstenar ska ha!

Alla dessa nya stenprover hittar ni på våran hemsida samt så kan ni komma till våra Showrooms i Kungens Kurva & på Odengatan i centrala Stockholm för att se,känna & klämma på dem nya skivorna!

Beställningar på dessa kompositer kan man göra fr.o.m Juni/Juli !

Dela artikel

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Liknande artiklar